Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-08@22:26:10 GMT

ایران تاج و تخت آسیایی را پس می‌گیرد

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۰۰۰۳

ایران تاج و تخت آسیایی را پس می‌گیرد

شب گذشته ایران با اقتدار بازی مقابل عراق را برد. این پیروزی یکی از مهمترین رکورد‌های تیم ملی بود که با هدایت اسکوچیچ به دست آمد.

خبرگزاری میزان _ ورزش سه نوشت: یک نمایش خوب دیگر از تیم ملی با اسکوچیچ علاوه بر برخی رکورد‌های جزئی، یک رکورد مهم به همراه داشت و تیم ملی ایران پس از ماه‌ها بار دیگر صدرنشین قاره آسیا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از ناکامی در جام ملت‌های آسیا با شکست سه بر صفر مقابل ژاپن و سپس تجربه ۲ باخت غیرمنتظره با مارک ویلموتس، صدر آسیا که یکی از مهم‌ترین نکات مورد توجه کی‌روش بود، برای تیم ملی از دست رفت و شاید خوش‌بین‌ترین هوادار تیم ملی هم فکر نمی‌کرد که با حضور دراگان اسکوچیچ که در شرایطی کاملا بحرانی هدایت تیم ملی به او سپرده شد، این رتبه از دست رفته، خیلی زود علی‌رغم توقفی طولانی که در بازی‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا ایجاد شد، بازگردد.

با این حال اسکوچیچ کارش را با ۲ پیروزی پیاپی در ۲ بازی تدارکاتی مقابل ازبکستان و بوسنی آغاز کرد و در ادامه تا شروع دوباره بازی‌های مقدماتی جام جهانی و علی‌رغم اینکه مسابقات یکبار دیگر به تعویق افتاد و از فروردین ماه به خردادماه موکول شد، فدراسیون موفق به تدارک تنها یک بازی دوستانه شد، که آن را هم مقابل سوریه در ورزشگاه آزادی با پیروزی ۳ بر صفر پشت سر گذاشتیم.

برای برگزاری چهار ۴ بازی مرحله دوم مقدماتی نگرانی زیادی میان اهالی فوتبال وجود داشت و خیلی‌ها با ناامیدی مطلق از حذف ایران حرف می‌زدند، اما شاگردان اسکوچیچ با کسب چهار پیروزی پیاپی مقابل هنگ‌کنگ، بحرین، کامبوج و عراق متقدرانه جای شاگردان کاتانچ را در صدر جدول گرفتند و سبب اخراج این مربی هم شدند. در این ۴ مسابقه ایران ۱۵ گل زد و تنها یکبار روی غفلت مدافعین در مقابل هنگ‌کنگ گل خورد.

آمار ثبت شده در ۹ بازی اخیر یعنی تیم ملی با دراگان اسکوچیچ در شرایطی که هم در قلب خط دفاعی و هم در دفاع چپ و راست، بازیکنان جدیدی را مورد استفاده قرار می‌دهد، توانسته انسجام بسیار خوبی را در تیمش ایجاد کند و طی ۹ بازی ثبت ۷ کلین شیت و تنها ۲ گل خورده این موضوع را ثابت می‌کند.

جالب اینکه اسکوچیچ با اضافه کردن شجاع خلیل زاده و استفاده فیکس از محمدحسین کنعانی زادگان در ترکیب تیم ملی، قلب خط دفاعی را آنطور که خودش می‌خواسته آرایش داده و در پست دفاع راست و دفاع چپ نیز شاهد تغییراتی بوده ایم.

علاوه بر این‌ها حالا با نتیجه‌ای که در دیدار برابر عراق در دیدار دوم مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی ثبت شد، تیم ملی با بهترین تفاضل گل در دو گروه اول و دوم از نظر آماری به تنهایی در صورت مقایسه دو گروه اول و دوم مسابقات صدرنشین آسیا به شمار می‌رود. البته استرالیا هم در گروه دوم شرایط کاملا مشابهی از نظر تعداد پیروزی و تعداد گل در پایان بازی‌های دور دوم دارد، اما به دلیل اینکه ایران یک بازی خارج از خانه مقابل عراق برگزار کرده و در این مسابقه موفق به زدن سه گل شده است، در مقایسه با استرالیا شرایط بهتری پیدا می‌کند.

در حال حاضر ایران با کسب ۲ پیروزی از ۲ مسابقه، بالاتر از کره جنوبی که با ۴ امتیاز تیم دوم گروه اول مسابقات است، با تفاضل گل ۴+ صدرنشین جدول است و در گروه دوم نیز استرالیا با شرایط مشابه ایران ۶ امتیازی شده و پایین‌تر از این تیم، عربستان قرار دارد که با تفاضل گل ۳+ رتبه دوم را در اختیار خودش گرفته است.

با نتایجی که در دور اول و دوم مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر برای ایران و ژاپن رقم خورد، با توجه به فرمولی که فدراسیون جهانی فوتبال برای مسابقات در نظر گرفته است، شاگردان اسکوچیچ جای سامورائی‌ها را در صدر رنکینگ اسیایی خواهد گرفت. ژاپن دیروز اگرچه موفق به شکست چین شد، ولی شکست مقابل عمان در بازی اول به سرمربیگری برانکو ایوانکوویچ کار دست این تیم داد و سقوطی قابل توجه را در رنکینگ فیفا تجربه خواهد کرد.

در سوی دیگر ایران در دو بازی پیاپی مقابل سوریه و سپس عراق که از تیم‌های قدرتمند قاره محسوب می‌شود سبقت قابل توجهی از ژاپن خواهدگرفت تا بار دیگر ایران صدرنشین قاره به عنوان بهترین تیم ملی فوتبال آسیا شود.

بنابر ابزار‌های محاسبه گر رنکینگ فیفا، دو برد ایران مقابل سوریه و ژاپن ما را حتی ممکن است به رده ۲۳ رنکینگ برساند و سقوط ژاپن را به رده ۲۹ باعث شود.

بله، ما تاج و تخت آسیایی مان را پس گرفتیم.

بیشتر بخوانید: تعویض‌های طلایی به سبک اسکوچیچ

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: فوتبال تیم ملی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فوتبال تیم ملی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۰۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ در رتبه‌بندی تایمز، پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین های دانشگاه های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903912

دیگر خبرها

  • شانس بالای ایران برای تصاحب مدال‌های طلای آمریکا و ژاپن
  • ورزش ایران امن باید به آسیا شناسانده شود/میزبانی مسابقات جهانی
  • پرسپولیس آسیایی فقط یک بازیکن کم داشت
  • آزمون: بازی با ژاپن شیرین‌ترین برد فوتبالی‌ام بود
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • فوری: دو سهمیه آسیایی ایران مشخص شدند
  • ناهماهنگی عجیب در اسپانیا: رئال دو بار جام می‌گیرد!‏
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • میزبانان لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ مشخص شدند
  • به دنبال طلای بازی‌های آسیایی هستم/ رکورد ایران را جا به جا کردم